12 de febrer de 2013

Reciclar per fer patchwork Qui ha dit que el patchwork és car? Encara que avui en dia tinguem aquestes botigues de teles tan fantàstiques que tenim es pot fer patchwork econòmic amb el que tenim per casa. En aquest cas, aquest cobrellit està fet amb camises i pijames de senyor. Una idea molt original que la Dolors ha transformat en un projecte preciós.


******

¿Quién ha dicho que el patchwork es caro? aunque hoy en día tengamos estas tiendas de telas tan fantásticas podemos hacer patchwork económico con lo que tenemos por casa. En este caso, esta manta está hecha con camisas y pijamas de señor. Una idea muy original que Dolors ha transformado en un proyecto precioso.


Busqueu al fons de l'armari que segur que teniu roba que ja no feu servir i, amb una mica d'enginy i gràcia, podeu fer-ne un projecte emocionant on el reciclatge sigui la base del treball.

 ******

Buscad en el fondo del armario que seguro que tenéis ropa que ya no usáis y, con un poco de ingenio y gracia, podéis hacer un proyecto emocionante donde el reciclaje sea la base del trabajo. 


Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: ,

2 comentaris:

A la/es 14 de febrer de 2013 a les 19:51 , Blogger eledela ha dit...

M'encanta, moltes felicitats!!

 
A la/es 14 de febrer de 2013 a les 20:06 , Blogger Associació Puigcerdà Patchwork ha dit...

Moltes gràcies eledela!

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

Enllaços a aquest missatge:

Crear un enllaç

<< Pàgina d'inici