8 de març de 2013

Adéu als tallers d'hivernDissabte celebrarem el darrer taller de la temporada d'hivern. Per començar vam decidir fer-ne tres a l'hivern i la nostra sorpresa ha estat trobar-nos amb una acollida tant calorosa.  

******

Este sábado celebraremos el último taller de la temporada de invierno. Para empezar decidimos hacer tres en invierno y la sorpresa ha sido encontrarnos una acojida tan calurosa.


La veritat és que ha etat un plaer poder passar una tarda al mes amb persones que comparteixen l'afició pel fil i agulla. Als taller hem ensenyat noves tècniques a alumnes que ja tenen el gust pel patchwork, hem ajudat a consolidar projectes de costura creativa i hem iniciat a persones debutants que ben aviat ens passaran la mà per la cara.

******

La verdad es que ha sido un placer poder pasar una tarde el mes con personas que comparten la afición por el hilo y la aguja. En los talleres hemos enseñado nuevas técnicas a alumnas que ya tienen el gusto por el patchwork, hemos ayudado a consolidar proyectos de costura creativa y hemos iniciado a personas debutantes que muy pronto nos superaran.


Aquests han estat els tres primers tallers que l'Associació Puigcerdà Patchwork ha organitzat. Ara però, en vénen tres més, els tallers de primavera. Esperem poder retrobar-nos totes per poder seguir aprenent i passant una tarda de dissabte al mes, ben especial.

Moltes gràcies a totes!
******
Estos han sido los tres primeros talleres que la Associació Puigcerdà Patchwork ha organizado. Vienen ahora tres más: los talleres de primavera. Esperamos poder rencontrarnos todas para poder seguir aprendiendo y pasando una tarde muy especial cada mes.

Muchas gracias! 

Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici