13 de març del 2013

Benvinguda als tallers de primavera!



Que s'acabin els tallers d'hivern només vol dir una cosa: que comencen els tallers de primavera!

******

Que los talleres de invierno se acaben sólo quiere decir una cosa: que comienzan los talleres de primavera.


Quina alegria! El dia s'allarga, els arbres floreixen, l'aire fresc contrasta amb la verdor dels prats... El color arriba a les nostres vides i per descomptat al nostre cosidor.

******

Qué alegría! El día cada vez es más largo, los árboles florecen, el aire fresco contrasta con el verdor de los prados... el color llega a nuestras vidas y por supuesto a nuestro costurero.


Les teles desperten del seu llarg dormir per enfrontar-se a tres nous tallers que ens presentaran tres noves tècniques: crazy, jardín de la abuela i... taller sorpresa? Com? Sí, sí! Patirem fins l'últim dia!

******

Las telas despiertan de su largo dormitar para enfrontarse a tres talleres nuevos que nos presentaran tres nuevas técnicas: crazy, jardin de la abuela y... taller sorpresa? Cómo? Sí, sí! Habrá que sufrir hasta el último día!


Amb aquests tres tallers acomiadarem la temporada hivern i primavera fins a la tardor en que continuarem  fent volar la imaginació amb teles de colors i imatges de somni!

Ens veiem el 13 d'abril?

******

Con estos tres talleres despediremos la temporada de invierno y primavera hasta el otoño cuando continuaremos haciendo volar la imaginación con telas de colores e imágenes de ensueño!

Nos vemos el 13 de abril?
Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici