29 de març de 2013

Idees infinites
Tant el patchwork com la costura creativa tenen idees infinites. No hi ha res que sigui impossible, tot el que siguis capaç d’imaginar es pot fer.

******

En patchwork y en costura creativa las ideas son infinitas. No hay nada que sea imposible, todo lo que seas capaz de imaginar se puede hacer.


En aquest cas es tracta de sortir d'allò mes convencional i és que una funda de CD pot ser d'allò més rònec però en cap cas si la fem a mà.

******

En este caso se trata de salir de lo más convencional, una funda de CD puede ser de lo más rancia pero en ningún caso si la hacemos a mano.


Una ocasió especial bé mereix un bon regal com per exemple un recull de fotografies fet pel·lícula on apareixen els protagonistes des que van veure per primer cop la llum fins avui dia en que celebren cinquanta anys de casats. Ah, hi apareixen també tots els amics i familiars. Per acompanyar el regal, una funda amb aplicació inclosa que fa que aquest regal tingui una singularitat especial.

******

Una ocasión especial merece un buen regalo como por ejemplo una película con las mejores fotos de toda una vida junto a la persona escogida. Para acompañar el regalo, una funda con aplicación incluida que hace que este regalo tenga una singularidad muy especial.  

Puigcerdà Patchwork

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici